/

Forners i cuiners reivindiquen el pa a la Fira del Llonguet

Es Pil·larí n'acollirà la vuitena edició dia 28 d'abril

Com ja comença a ser tradicional, el darrer diumenge d’abril se celebra la Fira del Llonguet al Pil·larí. Aquest tipus de panet és el protagonista d’una jornada entretenguda, en la qual no hi falta la música i l’espectacle. Començarà a les 10 del matí i acabarà devers les sis de l’horabaixa.

Forns d’arreu de Mallorca, hi oferiran els seus llonguets dia 28 d’abril. N’hi haurà d’embotits diversos, sobrassada, formatge, anxoves, gambes. A més a més, s’hi podran trobar altres productes artesanals.

La Fira es complementa amb actuacions de xeremiers, espectacles i artistes de carrer.

Llonguet molt originals
També hi haurà una demostració en directe a càrrec dels cuiners d’ASCAIB, que elaboraran llonguets originals. Els participants són:

  • Irene Martínez, del restaurant Nus, proposarà un llonguet de xulla, mousse d’ànec, ceba morada, cogombre envinagrat, maonesa d’all coent i coriandre.
  • Miquel Serra, de l’Hotel Portella, qui farà un llonguet de burrata de sobrassada de Mallorca amb berros, tomatigons confitats i vinagreta de tàperes amb mel.
  • David Méndez, del restaurant La Fortaleza (Cap Rocat) prepararà un llonguet de llom de porc cuinat a baixa temperatura, acompanyat d’amanida de col aromàtica i maonesa de kimtxi.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat