Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El cuiner canari afincat a Mallorca Jonay Hernández va celebrar amb un menú saborós i variat els 10 anys del seu restaurant Flor de Sal. Ubicat privilegiadament a Camp de Mar (Andratx), Hernández va oferir un menú en el que hi ofereix la seva versió de la cuina canària amb un toc creatiu i original.

A la cita, hi participaren el cuiner Bernabé Caravotta, del restaurant Vandal de Palma, així com el bartender de Chapeau Matías Iriarte, que va preparar el còctel de benvinguda amb ginebra Suau, llimones de Sóller i fonoll marí.

Jonay Hernández hi va preparar els plats següents:

  • Galleta de Gori de Muro, carn filetejada de cabra, coriandre i almogrote
  • Arepa nua, mojo bullit i rajada
  • Broqueta de llom ibèric, kamado y mojo palmer
  • Croquetes de bacallà amb confitura de ceba
  • Panet de matalauva con carn fiesta y formatge majorero
  • Tòfones amb gofio 
  • Macarons Hulk

Per la seva banda, Bernabé Caravotta hi va cuinar:

  • Cornet de ceviche, escuma de coco i Flor de sal
  • Causa de pollastre de corral i cacauets
  • Salmó ecològic fumat amb camado amb salsa de miso-yuzu-mostassa
  • Porros bullits amb dashi, emulsió de cítircs i floquets de bonítol

La vetlada, organitzada per Gastroevents, va ser ben animada durant tot el vespre i va ser amenitzada per un DJ.

Fotos: Arthur Leblanc