//

Inca reuneix la millor gastronomia de les les Balears en un nou Peccata Minuta

L’Ajuntament presenta una nova ruta de tapes gourmet al Claustre de Sant Domingo

El dissabte dia 25 d’octubre, entre les 20:30 i les 23 hores, l’Ajuntament d’Inca tornarà a convertir la capital del Raiguer en l’escenari d’una altra edició del Peccata Minuta de Chefs(in), una ruta de tapes gourmet, que juntarà en un mateix espai, una representació important de la millor gastronomia de les Illes Balears.

El claustre del Claustre de Santo Domingo oferirà en aquesta ocasió, la creativitat gastronòmica en forma de cóctel, sis plats salats i dues postres, cuinats en forma de tapes o petites racions, que conformaran un menú degustació únic.

Els protagonistes en aquesta ocasió seran:

  • Matías Iriarte – Chapeau (1 estrella Top Bar)
    Còctel Vanity: aigua de tomàtiga, figues, fulla de figuera i tequila
  • Joan Canals – Ulisses (Menorca)
    Oliaigua amb figues
  • Jordi Cantó – Sa Clastra (1* Michelin – 1 Sol Repsol)
    Escabetx de llampuga i tap de tall
  • Edu Martínez –  Brut (1 Sol Repsol)
    Dumpling de cap i brou garum de porc negre i herbes fresques
  • David Morillas – Óseo
    Porro, moll d’os i tòfona
  • Juan Sevillano – Sa Pleta
    Gamba vermella, pil pil de pollastre i fonoll adobat
  • Jhonatan Maldonado – Fontsanta
    Lingot de wagyú, perigueux i cremós de castanya rostida
  • Ariadna Salvador – Ninumá
    Carbassa, xocolata i gingebre
  • David Moreno – Can Simoneta (1 Sol Repsol – recomanació Michelin – Chef Revelació 2024)
    Llima, xocolata blanca, alfabeguera i Gin Xoriguer

L’acte és la proposta gastronòmica del programa de festes de l’Ajuntament d’Inca que, una vegada més, que aposta per posar la gastronomia a l’abast de tots els públics, amb una activitat que és una representació perfecte de les distintes formes d’entendre la gastronomia de les illes, que posa en valor el producte local. L’entrada, a més, inclou dues begudes i cafè o infusió.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat