/

Koldo Royo presenta un nou llibre de receptes

Inclou més de 100 preparacions que estan vinculades als seus vídeos de Tik Tok

El cuiner Koldo Royo acaba de publicar un llibre de receptes nou. La novetat, explica el xef, és que hi ha incorporat un codi QR que remet al vídeo publicat a Tik Tok, de manera que quan fas la recepta, pots seguir les passes que hi ha al llibre i, també, veure com ho cuina a les xarxes socials.

El llibre es titula Las recetas de Koldo Royo i ha estat editat per Oberon. L’obra inclou un centenar receptes senzilles per cuinar en qualsevol ocasió.

Actualment té més d’un milió tres-cents mil seguidors a les xarxes socials i els seus vídeos tenen milenars de visualitzacions i el seu públic té entre 24 i 44 anys.

«Amb aquest llibre vull arribar a tothom i fer una obra amb una cosa tan simple com cuinar amb els meus seguidors, ja siguin en paper o per Internet. Per això, hem fet totes les recetes de nou, les hem escrites de bell nou i les hem fotografiades», apunta el cuiner. Per a aquesta tasca ha comptat amb la implicació de la seva sòcia, Mercedes Palmer, que s’ha dedicat a l’escriptura, i d’Arthur Leblanc, per a la imatge.

L’obra es pot comprar a les llibreries i per Internet per només 20,85 euros.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat