El Quarter General Luque acollirà la vuitena Nit del Vi a Inca, organitzada com cada any en el marc de les Fires, per Activa’t Inca Associació Empresarial i l’Ajuntament d’Inca, i que es durà a terme el proper dissabte, dia 19 d’octubre 2024.
La presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau, el batle d’Inca, Virgilio Moreno i la regidora de Fires, Maritxe Fernández, han presentat aquesta vuitena edició que destaca per reunir 20 cellers mallorquins que presentaran al voltant de 100 vins que es podran tastar aquest dissabte entre les 18:00 i les 22.30 hores.
A l’acte també hi han estat presents Francisco Ferrer, gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca, Margalida Moranta, supervisora de la planta maternoinfantil del HCIN , Javier Servera de l’associació Petits Cellers i Bodega Ribas, Carolina Domingo presidenta de Pimeco, Neus Nicolau, Aina Femenias i Úrsula Sebastià membres d’Activa’t Inca, Antoni Alorda gerent de TecnoMovil Mas Que Coches, Nati Llobera de Ocaso Inca, Tomeu Garcies, editor i director de Economiademallorca.com, Ramon Coll de Bodega Son Bordils, i altres membres del consistori inquer.
Aquesta iniciativa sempre ha tingut un caràcter solidari que es manté i reforça enguany. Així, per una part s’ha de destacar que els beneficis de la vetllada es destinaran al projecte d’humanització de la planta maternoinfantil de l’Hospital Comarcal d’Inca gestionat pel programa d’acció social Activa’t Inca amb els infants.
El reconeixement del brindis d’honor, serà per al celler Son Bordils, per la seva tasca recuperant la indústria vinícola a la ciutat d’Inca.
ENTRADES ANTICIPADES
Les entrades anticipades es poden adquirir físiques als comerços Bellver Inca, Baby Closet i Makos per una aportació de 15€ (fins esgotar existències, abonament en efectiu).
Les entrades anticipades online les trobareu per una aportació de 18€ més despeses de gestió a www.ticketib.com
L’organització també oferirà entrades a porta per una aportació de 20€ que s’haurà d’abonar en efectiu.
L’entrada inclou accés al recinte i tast dels vins dels cellers participants, descompte de 5 euros per la compra de vi dins del recinte i una copa commemorativa.
La vetllada comptarà amb 4 actuacions de músics mallorquins: Jaume Anglada, Jaume Grau, Jaume Mas i Tere G.
D’altra banda, enguany es facilitarà a tots els assistents una revista completa on apareixen els cellers participants i els vins que presenten aquesta edició i s’obsequiarà amb una bossa portacopes.
Mar Nicolau, presidenta d’Activa’t Inca Associació Empresarial ha explicat que «un any més els cellers han donat una magnífica acollida a la Nit del Vi a Inca, que ha arribat a 20 participants. Enguany, a més, a la zona gastro benèfica col·laboren 2 foodtrucks de la comarca, 12 forns d’Inca i 4 productors locals que s’han sumat a la iniciativa.
Nicolau explica que «Per a Activa’t Inca és una ocasió excel·lent per reivindicar que hem d’apostar i defensar el producte local de proximitat i el vi n’és un exemple extraordinari com també ho són les empreses, els comerços i els restauradors d’aquí que «.
Francisco Ferrer, Gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca ha expressat el seu agraïment a Actica’t Inca per destinar els beneficis d’aquest acte a la decoració de la planta maternoinfantil del HCIN. «El treball que dureu a terme ens permetrà millorar l’entorn d’aquesta planta, creant un espai més acollidor i agradable tant per a les mares i nounats com per als pacients pediàtrics i les seves famílies. Aquest tipus d’accions tenen un impacte molt positiu en l’experiència dels qui passen per aquí, ajudant a fer més suportable la seva estada. Per a nosaltres, la humanització dels entorns hospitalaris és una prioritat, i la vostra col·laboració és clau per a continuar avançant en aquest objectiu.»
El batle, Virgilio Moreno ha exposat que «La Nit del Vi d’Inca s’ha anat consolidant, any rere any, fins a convertir-se en una cita ineludible dins les Fires d’inca. Aquest acte compta amb l’estimació i el reconeixement de molta gent arreu de Mallorca, i cada any atreu a milers de persones que s’acosten a la nostra ciutat per participar del tast aportant el seu granet d’arena per fer més grans les nostres fires i també per fer-les més solidàries».