/

L’esturió i el caviar protagonitzen una gran experiència al Castell Hotel Son Vida

Gastroevents Balears ha organitzat per al dimarts 14 de desembre una gran vetlada gastronòmica. En aquesta ocasió, el Castell Hotel Son Vida serà l'escenari i tendrà com a protagonistes l'esturió, el caviar i la tòfona

Gastroevents Balears ha organitzat per al dimarts 14 de desembre una gran vetlada gastronòmica. En aquesta ocasió, el Castell Hotel Son Vida serà l’escenari i tendrà com a protagonistes l’esturió, el caviar i la tòfona.

La cita começarà a les 19.30 hores del vespre, i hi participaran els xefs Pep Lluís Mayol, del restaurant Barretes (Sóller) i Andrea Donatone (xef privat).

Joan Arnau, responsable de GastroEvents, apunta que serà una oportunitat per tastar el caviar com mai ho heu fet. El caviar és de la prestigiosa firma Lux Gastro i es duran 3 esturions de 2 metres directament de Rússia a Mallorca, tot acompanyat de tòfones de qualitat.

El sopar té un cost de 100 euros, que pot estar maridat pel sommelier Fèlix Granado per 50 euros més. A més a més, l’experiència pot ser més rodona si es gaudeix d’un vespre a l’hotel, amb esmorzar inclòs per 200 euros.

Les inscripcions es poden fer al Facebook de Gastroevents per missatge directe: https://www.facebook.com/Gastroevents-Balears-433048237258011/

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat