Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El dissabte 23 de març 2019, d’11 a 14 hores se celebra l’edició número quinze de Art Palma Brunch, que enguany també és gastronòmica.

Els que visitin les galeries participants des de les 11 del matí del dissabte 23 de març fins a les 14 hores podran gaudir de les exposicions programades per Art Palma Contemporani i menjar un llonguet elaborat per reconeguts cuiners de Chefs (in), molts dels quals seran presents a les galeries: Andreu Genestra, Adrián Quetglas, Jaume Comas, Maria Solivellas, Andrés Benítez, Pau Navarro i Ariadna Salvador, Tomeu Arbona, Joan Marc Garcias i Xesc Reina.

Amb cada llonguet, els visitants podran degustar una cervesa Rosa Blanca.

Els llonguets seran elaborats per forns membres de l’Associació de Forners i Pastissers de les Illes Balears. Del farciment, se n’encarregueran els cuiners de Chefs (in). Com a detall per als visitants, hi haurà un llibret amb les receptes dels llonguets d’aquest Palma Art Brunch 2019.

Programa de les galeries i els xefs

Galeria Aba Art Lab & Andreu Genestra

  • Aba Art Lab: Janus Bifront Tomeu Ventayol
  • Andreu Genestra (Aromata, Bala Roja i Restaurant Andreu Genestra): llonguet de marinada de xai amb tàrtar d’oliva negra
  • Aba Art Lab, Plaça de la Porta de Santa Catalina, 21B

Galeria Maior & Pau Navarro i Ariadna Salvador (Clandestí)

  • Galeria Maior: geologies José Manuel Broto
  • Pau Navarro i Ariadna Salvador (Clandestí): llonguet de llengua de vedella amb tàperes
  • Galeria Maior, Carrer de Can Sales, 10

Galeria Fran Reus & Adrián Quetglas (restaurant Adrián Quetglas)

  • Galeria Fran Reus Planta 0: Illa Bonica, Bel Fullana
  • Planta -1: El protagonista és el foc, Abel Jaramillo
  • Adrián Quetglas (restaurant Adrián Quetglas): Llonget de porc negre suaument fumat amb crema de formatge maonès, vinagreta de figues secs i bolets confitats
  • Galeria Fran Reus, Passeig de Mallorca, 4

Galeria Pelaires & Maria Solivellas (Ca na Toneta)

  • Galeria Pelaires És anar a Raúl Domínguez
  • CCA ANDRATX (Planta noble Galeria Pelaires)
  • A landscape of the nature within Carsten Fock, Absalon Kirkeby & Karl Troels Sandegaard
  • Maria Solivellas (Ca Na Toneta): llonguet d’estopeta (trempó d’hivern) d’arengada
  • Galeria Pelaires, Carrer de Can Verí, 3

Galeria Horrach Moyà & Andrés Benítez (Botànic de Can Bordoy)

  • Galeria Horrach Moyà It could have been otherwise … Basc Araujo
  • Andrés Benítez (Botànic de Can Bordoy): llonguet de sípia i sobrassada
  • Galeria Horrach Moyà, Plaça de la Drassana, 15

Galeria Pep Llabrés Art Contemporani & Jaume Comas (Restaurant Santi Taura)

  • Galeria Pep Llabrés Art Contemporani. Binari 2 granotes / Nicoletta Mantoan i Alejandro Dumon Estrades
  •  Jaume Comas (Restaurant Santi Taura): llonguet “cubà” de porc negre rostit
  • Galeria Pep Llabrés, Carrer de Sant Jaume, 17

Galeria Xavier Fiol & Xesc Reina (Can Company) **

  • Galeria Xavier Fiol, Jardí de Ruïnes Tomás Pizá
  • Xesc Reina (Can Company): llonguet de figatella
  • Galeria Xavier Fiol Carrer de Sant Jaume, 23A

Galeria Kewenig Palma & Joan Marc Garcias (Joan Marc Restaurant) **

  • Galeria Kewenig Palma As far as the Forest is Astha Butail Sunil Padwal Sudarshan Shetty
  • Joan Marc Garcias (Joan Marc Restaurant): llonguet d’hummus, oliva pansida i escalivada
  •  Galeria Kewenig, Oratori de Sant Feliu. Sant Feliu s / n,

Galeria Addaya Centre d’Art Contemporani & Tomeu Arbona (Fornet de la Soca) **

  • Galeria Addaya Centre d’Art Contemporani Small World Joan Uribe
  • Comissari: Alex Brahim
  • En col·laboració amb SGR galeria (Colòmbia)
  • Tomeu Arbona (Fornet de la Soca): llonguet de gallina farcida amb ou filat
  •  Galeria Addaya, Carrer de les Caputxines, 4

 

** (Els cuiners no hi seran presents, però sí els seus llonguets)