/

Menús de la segona jornada de la Mostra de Cuines de Calvià

Aquest divendres 15 d'abril, hi participen 14 restaurants ubicats a la zones de Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles.

Demà, Divendres Sant, teniu una nova oportunitat per gaudir de la Mostra de Cuines de Calvià 2022. Aquest divendres 15 d’abril, hi participen 14 restaurants ubicats a la zones de Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles.

Els menús són els següents:

BAR PIZZERIA ES CASTELLOT – Huguet des far, 2 (Costa de la Calma)
Reserves: 635 616 892
Primer plat: Caldereta de peix i marisc
Plat principal: Bacallà amb salsa biscaïna i marisc
Postres: Gató d’ametlla amb gelat d’ametlla
Beguda: Copa de vi i refresc i cervesa
Preu: 15 €

RESTAURANTE LA BRASA – Via de la creu, 15 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 329   649 608 294
Primer plat: Tapes variades (variat)
Plat principal: Filet de porc amb salsa de porros o bacallà amb allioli i formatge gratinat
Postres: Pastissos casolans
Beguda: Vi o canya o refresc o aigua o sangria
Preu: 16 €

GRAN BUFFET S. XXI – València, 77. Pol. Son Bugadelles
Reserves: 971694932  //  661754338
Primer plat: Arròs negre amb sípia// Tallarines amb verdura en juliana// Amanides variades especials Gran Buffet// Croquetes casolanes
Plat principal: Bacallà amb salsa de gules// Llom amb col// Ànec amb taronja
Postres: Brownie de xocolata blanca// Tiramisú de maduixes// Postres variades a escollir
Beguda: Vi blanc, negre i rosat. Cervesa, refrescos i aigua
Preu: 14 €

PARRILLA LA PORTEÑA – Carrer Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)
Reserves: 609 839 040
Primer plat: Empanada de carn casolana // Xoriço crioll
Plat principal: Llom baix Angus argentí a la brasa acompanyat de patates i ceba al forn
Postres: Flam amb almívar de llet // Crep americana casolana d’almívar de llet
Beguda: Copa de Malbec argentí / aigua / refresc / cervesa
Preu: 18 €

RESTAURANT TAURÓ – Gran via Infanta Saura,1 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 073
Primer plat: Timbal de gambes, gules i avocat
Plat principal: Filet de llobarro sobre crema de cigrons amb musclos i encenalls de pernil serrà
Postres: Pastís de xocolata
Beguda: Copa de vi o canya o aigua
Preu: 18 €

RESTAURANT MALGRATS SANTA PONÇA – Av. Rei Jaume I, 78 (Santa Ponça)
Reserves: 871 237 126
Primer plat: Tàrtar de salmó, avocat i mango
Plat principal: Carré de xai amb menta i alfàbrega
Postres: Pastisset de poma amb gelat de vainilla
Beguda: Aigua, canya, refresc, o copa de vi (a escollir)
Preu: 18 €

RESTAURANT 7FUEGOS – Via de la creu, s/n. Club Nàutic Santa Ponça
Reserves: 971 694 380
Primer plat: Pa Bao amb pulled pork
Plat principal: Costella de vedella cuinada a baixa temperatura amb patates rostides
Postres: Pastís de poma
Beguda: Copa de vi, cervesa, aigua o refresc
Preu 18 €

BURGER CLUB – Ramon de Montcada, 2 LC. 2 (Santa Ponça)
Reserves: 691 512 536
Primer plat: Croquetes a l’estil americà de formatge i xilis de jalapa o l’opció (no picant) de bacó i formatge amb la nostra maionesa chipotle
Plat principal: Hamburguesa de vedella de 180 g amb formatge pròvola italià, albergínies a l’escabetx casolanes, ruca, tomàquet fresc i maionesa al chimichurri
Postres: Boletes de xurro amb Nutella i avellanes del Piemont
Beguda: Canya, aigua o refresc
Preu: 16 €

RESTAURANT PACÍFICO SOUL KITCHEN – Plaça Santa Ponça, 1 LC. 20
Reserves: 691 022 372
Primer plat: Empanada de cochinita pibil amb formatge
Plat principal: Taco de gambetes amb salsa Pacífic o Costella de porc cuinada a baixa temperatura i salsa barbacoa
Postres: Brownie amb gelat de vainilla
Beguda: Copa de vi, cervesa, refresc o aigua
Preu: 18 €

SANTUARI SANTA PONÇA – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves:  971 692 280
Primer plat: Variat de tapes fredes
Plat principal: Variat de tapes calentes
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i cervesa Alhambra o refresc
Preu: 14 €

MARE BEACH BAR – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 693 017
Primer plat: Degustació de croquetes
Plat principal: Graellada de carn al carbó
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €

RESTAURANT MERCADER DEL MAR – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 692 313
Primer plat: Degustació de croquetes
Plat principal: Paella de marisc
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €

EL BALCÓN DE MARÍA – Av. Rei Jaume I, 97 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 082
Primer plat: Degustació de croquetes
Plat principal:Paella des senyoret
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €

RESTAURANT EMPATHEIA – Ramon de Montcada, 26 (Santa Ponça)
Reserves: 871 968 222
Primer plat: Degustació d’ales de pollastre del xef
Plat principal: Burger black Angus 180g amb formatge, bacon i patates fregides
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €

 

 

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat