Demà, Divendres Sant, teniu una nova oportunitat per gaudir de la Mostra de Cuines de Calvià 2022. Aquest divendres 15 d’abril, hi participen 14 restaurants ubicats a la zones de Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles.
Els menús són els següents:
BAR PIZZERIA ES CASTELLOT – Huguet des far, 2 (Costa de la Calma)
Reserves: 635 616 892
Primer plat: Caldereta de peix i marisc
Plat principal: Bacallà amb salsa biscaïna i marisc
Postres: Gató d’ametlla amb gelat d’ametlla
Beguda: Copa de vi i refresc i cervesa
Preu: 15 €
RESTAURANTE LA BRASA – Via de la creu, 15 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 329 649 608 294
Primer plat: Tapes variades (variat)
Plat principal: Filet de porc amb salsa de porros o bacallà amb allioli i formatge gratinat
Postres: Pastissos casolans
Beguda: Vi o canya o refresc o aigua o sangria
Preu: 16 €
GRAN BUFFET S. XXI – València, 77. Pol. Son Bugadelles
Reserves: 971694932 // 661754338
Primer plat: Arròs negre amb sípia// Tallarines amb verdura en juliana// Amanides variades especials Gran Buffet// Croquetes casolanes
Plat principal: Bacallà amb salsa de gules// Llom amb col// Ànec amb taronja
Postres: Brownie de xocolata blanca// Tiramisú de maduixes// Postres variades a escollir
Beguda: Vi blanc, negre i rosat. Cervesa, refrescos i aigua
Preu: 14 €
PARRILLA LA PORTEÑA – Carrer Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)
Reserves: 609 839 040
Primer plat: Empanada de carn casolana // Xoriço crioll
Plat principal: Llom baix Angus argentí a la brasa acompanyat de patates i ceba al forn
Postres: Flam amb almívar de llet // Crep americana casolana d’almívar de llet
Beguda: Copa de Malbec argentí / aigua / refresc / cervesa
Preu: 18 €
RESTAURANT TAURÓ – Gran via Infanta Saura,1 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 073
Primer plat: Timbal de gambes, gules i avocat
Plat principal: Filet de llobarro sobre crema de cigrons amb musclos i encenalls de pernil serrà
Postres: Pastís de xocolata
Beguda: Copa de vi o canya o aigua
Preu: 18 €
RESTAURANT MALGRATS SANTA PONÇA – Av. Rei Jaume I, 78 (Santa Ponça)
Reserves: 871 237 126
Primer plat: Tàrtar de salmó, avocat i mango
Plat principal: Carré de xai amb menta i alfàbrega
Postres: Pastisset de poma amb gelat de vainilla
Beguda: Aigua, canya, refresc, o copa de vi (a escollir)
Preu: 18 €
RESTAURANT 7FUEGOS – Via de la creu, s/n. Club Nàutic Santa Ponça
Reserves: 971 694 380
Primer plat: Pa Bao amb pulled pork
Plat principal: Costella de vedella cuinada a baixa temperatura amb patates rostides
Postres: Pastís de poma
Beguda: Copa de vi, cervesa, aigua o refresc
Preu 18 €
BURGER CLUB – Ramon de Montcada, 2 LC. 2 (Santa Ponça)
Reserves: 691 512 536
Primer plat: Croquetes a l’estil americà de formatge i xilis de jalapa o l’opció (no picant) de bacó i formatge amb la nostra maionesa chipotle
Plat principal: Hamburguesa de vedella de 180 g amb formatge pròvola italià, albergínies a l’escabetx casolanes, ruca, tomàquet fresc i maionesa al chimichurri
Postres: Boletes de xurro amb Nutella i avellanes del Piemont
Beguda: Canya, aigua o refresc
Preu: 16 €
RESTAURANT PACÍFICO SOUL KITCHEN – Plaça Santa Ponça, 1 LC. 20
Reserves: 691 022 372
Primer plat: Empanada de cochinita pibil amb formatge
Plat principal: Taco de gambetes amb salsa Pacífic o Costella de porc cuinada a baixa temperatura i salsa barbacoa
Postres: Brownie amb gelat de vainilla
Beguda: Copa de vi, cervesa, refresc o aigua
Preu: 18 €
SANTUARI SANTA PONÇA – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 692 280
Primer plat: Variat de tapes fredes
Plat principal: Variat de tapes calentes
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i cervesa Alhambra o refresc
Preu: 14 €
MARE BEACH BAR – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 693 017
Primer plat: Degustació de croquetes
Plat principal: Graellada de carn al carbó
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €
RESTAURANT MERCADER DEL MAR – Av. Rei Jaume I, 103 (Santa Ponça)
Reserves: 971 692 313
Primer plat: Degustació de croquetes
Plat principal: Paella de marisc
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €
EL BALCÓN DE MARÍA – Av. Rei Jaume I, 97 (Santa Ponça)
Reserves: 971 691 082
Primer plat: Degustació de croquetes
Plat principal:Paella des senyoret
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €
RESTAURANT EMPATHEIA – Ramon de Montcada, 26 (Santa Ponça)
Reserves: 871 968 222
Primer plat: Degustació d’ales de pollastre del xef
Plat principal: Burger black Angus 180g amb formatge, bacon i patates fregides
Postres: Gelat artesanal km0
Beguda: Aigua i refresc o canya o copa de vi
Preu: 18 €