Arriba la tercera sessió de la Mostra de Cuines de Calvià, que se celebra aquest mes d’octubre de 2022, i que és un dels esdeveniments culinaris més destacats del poble calvianer.
Durant quatre caps de setmana, restaurants de diferents zones del municipi mostraran tot el seu potencial gastronòmic. La tercera sessió comença aquest divendres 21 d’octubre a Son Ferrer, es Capdellà, el Toro, Cala Fornells i Peguera.
Els restaurants que hi participen ofereixen diferents menús (entrant, plat principal, postres i beguda) a un preu més econòmic, amb la finalitat que més persones puguin conèixer els seus establiments, especialitats, cuines i serveis. És recomanable reservar taula ja que hi ha restaurants amb aforament limitat.
Els restaurants que participen aquest divendres 21 d’octubre i els menús que ofereixen són els següents:
Reserves: 679 419 241
- Entrant: Ales de pollastre estil thai i samosses de verdures
- Plat principal: Burger ibèrica. Carn de vedella gallega amb mozzarella, la nostra salsa casolana de pebres de piquillo i ruca fregida
- Postres: Brownie casolà amb gelat de vainilla
- Beguda: Refresc, canya o copa de vi
Preu: 18 €
Reserves: 971 230 978
- Entrant: Arròs brouós de peix a la marinera tipus bombeta de Molino Roca
- Plat principal: Llom amb col acompanyat de patates saltades amb alls i pebrots de Padró
- Postres: Púding caramel·litzat de gató d’ametles mallorquines amb nata muntada
- Beguda: Copa de vi Rioja, aigua, canya o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 971 237 360 637 749 120
- Entrant: Focaccia amb ibèric, ruca, tomàtiga seca i burrata
- Plat principal: Raviolis d’espinacs i ricotta als tres formatges
- Postres: Pastís de poma i canyella
- Beguda: Copa de vi, aigua, canya petita
Preu: 18 €
Reserves: 971 232 676
- Entrant: Mixt El Faro: calamars a l’andalusa, aladrocs fregits, pebres del Padró
- Plat principal: Filets de gall fregits amb ceba amb verdures i patata cuita
- Postres: Pastís casolà de pastanaga
- Beguda: Copa de vi o aigua o cervesa
Preu: 18 €
Reserves: 666 999 018
- Entrant: Trempó de ciurons amb salsa pesto de xermula
- Plat principal: Steak haché de xot amb patates fregides, amanida de iogurt i mostassa de gerd
- Postres: Pannacotta amb coulis de llima i gingebre
- Beguda: Aigua o refresc o canya 30 cl o copa de vi de casa
Preu: 18 €
Reserves: 971 233 170
- Entrant: Pa amb oli amb trempó i calamar a la planxa
- Plat principal: Variat mallorquí (frit mallorquí, pica-pica, pilotes, ensalada russa, croquetes i calamars a l’andalusa)
- Postres: Pijama Bar Nou (púding, ensaïmada, gelat ,fruita…)
- Beguda: Aigua, vi, cervesa i cafès Sorbito
Preu: 18 €
Reserves: 971 138 563
- Entrant: Rotlle de sípia amb sobrassada
- Plat principal: Galtes amb vi i amb parmentier de patata
- Postres: Sopa de xocolata blanca amb gelatina de taronja i Grand Marnier
- Beguda: Copa de vi, aigua o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 669 141 536
- Entrant: Pebres del piquillo farcits de marisc amb salsa americana
- Plat principal: Galtes de porc amb puré de patates i verdures
- Postres: Pannacotta amb coulis de maduixa
- Beguda: Una copa de vi o cervesa o aigua
Preu: 18 €
Reserves: 971 686 022
- Entrant: Taco de chili crab amb guacamole, pico de gallo i kimchi mayo
- Plat principal: Lingot de garró de porc amb salsa del músic
- Postres: Pannacotta de xocolata blanca amb coulis de gerds
- Beguda: Copa de vi, canya o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 971 374 563
- Entrant: Brusqueta italiana amb massa de pizza
- Plat principal: Rellom de porc en salsa demi-glace
- Postres: Pannacotta amb fruits de la passió
- Beguda: Per triar
Preu: 15 €