Microcuina de bolets

Dia 14 de novembre l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears impartirà el curs Microcuina de bolets. Serà un curs de 4 hores, de 17 a 20 hores. La iniciativa s’emmarca en les activitats de formació contínua i accions divulgatives. El preu és de 25 euros. El lloc d’impartició serà a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador: Cra. Valldemossa, km 7,5 07122 Palma Inscripcions a: cati.borras@uib.es o al telèfon 971172375/172608 L’ingrés s’ha de fer Sa Nostra i hi heu d’especificar el nomel curs i de l’assistent al compte corrent de Sa Nostra: 0487 2071 002000003561

Dia 14 de novembre l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears impartirà el curs Microcuina de bolets.

Serà un curs de 4 hores, de 17 a 20 hores. La iniciativa s’emmarca en les activitats de formació contínua i accions divulgatives.

El preu és de 25 euros. El lloc d’impartició serà a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador: Cra. Valldemossa, km 7,5 07122 Palma

Inscripcions a: cati.borras@uib.es o al telèfon 971172375/172608

L’ingrés s’ha de fer Sa Nostra i hi heu d’especificar el nomel curs i de l’assistent al compte corrent de Sa Nostra:
0487 2071 002000003561

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat