/

Montserrat Pons i Maca de Castro presenten un menú dedicat a les figues

El restaurant Jardín del Port d'Alcúdia dedicarà el seu menú-degustació a un dels millors productes de l'estiu, les figues, durant els dies 2 i 3 de setembre

El serviran els dies 2 i 3 de setembre al restaurant Jardí

El restaurant Jardín del Port d’Alcúdia dedicarà el seu menú-degustació a un dels millors productes de l’estiu, les figues, durant els dies 2 i 3 de setembre. Es tracta d’una nova col·laboració entre Montserrat Pons i Boscana, creador del camp experimental de figueres Son Mut Nou (Llucmajor), i Maca de Castro, xef de Jardín, que ja van oferir una experiència similar l’any 2010.

El menú, que s’ha creat expressament per a aquestes dues dates exclusives, inclourà plats com:

  • Raola de mamellons (papadillas) de porc negre amb figa adobat
  • Gamba blanca amb figa a la graella i espinacs
  • Llampuga amb infusió de pells de figa
  • Lleteroles marinades amb figa fumat
  • Pitrera de colomí amb cafè de figues i pasta de blat xeixa maltejada.

Entre les varietats, n’hi figuraran diverses de recuperades per al cultiu per Son Mut Nou, com balafi i Cosme Manyo, com també algunes de noves (no descrites) com la coll de dama rimada o l’exquisida figa de la Reina. Tampoc hi faltaran algunes de les figues tradicionals més apreciades, com la martinenca o la coll de dama negra, entre d’altres.

Situat a la Marina de Llucmajor, el figueral i banc de germoplasma de Son Mut Nou reuneix tres mil tres figueres, amb 1.384 varietats de 64 països diferents, entre elles les 266 de les Illes Balears.

Més informació i reserves: 971 89 23 91.

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat