Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients:
Per a 4 persones

  • 2 carabassons
  • 4 tomàtigues seques
  • tres cullerades de formatge parmesà
  • llenques de formatge parmesà
  • 50 g d’oli d’oliva verge
  • el suc de ½ llimona
  • unes braquetes d’alfabeguera
  • sal
  • un grapat de pinyons torrats
  • un grapat de fulles de ruca

Preparació:

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Netejau l’alfabeguera i triturau-la amb l’oli. Afegiu-hi un poc de sal i el parmesà ratllat. Regau les rodanxes de carabassó amb aquest oli. Remenau-ho amb les mans i deixau-ho macerar durant unes quantes hores dins la gelera.

Per muntar els plats, posau un llit de carabassó, distribuïu per damunt la tomàtiga seca trossejada, els pinyons, les fulles de ruca i les llenques de parmesà. Regau-ho amb el suc de la maceració.