Carpaccio de carabassó

Ingredients:
Per a 4 persones

  • 2 carabassons
  • 4 tomàtigues seques
  • tres cullerades de formatge parmesà
  • llenques de formatge parmesà
  • 50 g d’oli d’oliva verge
  • el suc de ½ llimona
  • unes braquetes d’alfabeguera
  • sal
  • un grapat de pinyons torrats
  • un grapat de fulles de ruca

Preparació:

Unes hores abans, rentau els carabassons i feis-ne rodanxes molt primes amb una mandolina. Ruixau-les amb suc de llimona.

Netejau l’alfabeguera i triturau-la amb l’oli. Afegiu-hi un poc de sal i el parmesà ratllat. Regau les rodanxes de carabassó amb aquest oli. Remenau-ho amb les mans i deixau-ho macerar durant unes quantes hores dins la gelera.

Per muntar els plats, posau un llit de carabassó, distribuïu per damunt la tomàtiga seca trossejada, els pinyons, les fulles de ruca i les llenques de parmesà. Regau-ho amb el suc de la maceració.

Leave a Reply

Your email address will not be published.