Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients
•Base de pasta de fulls
•Albercocs (també es poden emprar altres fruites: pomes, cireres, melicotó…)
•Sucre
•Una mica de farina

Elaboració
1.Prepararem els albercos; els farem nets, els escolarem i deixarem que s’eixuguin.
2.Mentre, posarem una mica de farina damunt la superfície de treball, per evitar que la pasta de fulls quedi enganxada, i l’estirarem una mica amb l’ajuda d’un corró.
3.Quan tenguem la planxa de fulls a punt, punxarem amb una forqueta la part d’enmig on hi anirà col·locada la fruita perquè no bufi.
4.Col·locarem els albercocs damunt la pasta de fulls i escamparem sucre per damunt, intentant que en quedi per les voreres (damunt la pasta de fulls).
5.Tendrem el forn escalfat a 200ºC, i courem la pasta uns 20 minuts. Anau vigilant el forn, i si veis que a damunt ha agafat color, però el cul no està cuit, posau un tros de paper d’alumini damunt la coca, així no se vos cremarà.