La carabassa és un aliment de tardor. Amb només cinc passes podeu preparar un pastís de carabassa molt fàcil i gustós
Postres/OusBaixa/Entre 30 i 60 minutsLa crema cremada, mal anomenada crema catalana, és un dels dolços més típics i un dels més saborosos.
Les pomes al forn amb canyella són unes postres econòmiques. A més a més, és una recepta molt senzilla de preparar. Les
Aquesta recepta pot servir per a les festes de Nadal i de Reis, com també per a una festa d'aniversari. Les galetes
El cuiner Diego Dato, chef del restaurant Melvin, establiment assessorat per Martín Berasategui a Tenerife, ofereix aquesta recepta de panacotta de llimona
La coca de Sant Joan és sens dubte, una de les coques més populars i festives de Catalunya, on es menja per
Amb aquesta recepta de pancake podeu gaudir d'un esmorzar amb un baix índex glucèmic. Hi hem substituït els aliments, com el sucre i la farina de
Diu la llegenda que les cookies de xocolata les va inventar Ruth Graves Wakefield, la propietària d’un popular hostal restaurant americà, per
La millor manera de totes i la més correcta és fer la massa sense patata ni moniato, simplement amb l’ametlla ratllada.
Xuixo de Girona
2 mins de lectura
7 Postres/OusMitjana/El xuixo (o xut a les comarques tarragonines, ‘Tornem-hi’ a Badalona o alguns pobles del baix Maresme, o fins i tot chucho o suso
Recepta tortell de reis
4 mins de lectura
1 Bon profit i que la sort us coroni! I si us toca la fava, ja sabeu: A pagar!
Recepta de tambor d’ametla
1 min. de lectura
1 Una recepta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Una proposta imprescindible de les festes de Nadal i Cap d'Any.
Postres/Verdures i hortalissesMitjana/Guanyadora del Concurs de Tap de Cortí EHIBRecepta guanyadora del Concurs de Tap de Cortí de l’Escola d’Hoteleria de les
Els rubiols són uns dels postres tradicionals de Pasqua.
A la safata del forn posem paper especial per a forn, hi anem col·locant les plaques de pasta i les empolvorem amb
Postres/Baixa/Nadal i Cap d’AnyIngredients per a 12-14 amargos: 300 g d’ametles crues mòltes 12-14 ametles crues senceres 210 g de sucre 2
Talleu-lo a porcions petites...i no podreu parar de picar! Bon profit i bon Nadal!