Ingredients
Per a quatre persones
- 8 calamars mitjans
- Sal
- Julivert
- 1 gra d’all
- Oli d’oliva
- 1 cullerada de llimona
Preparació
Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.
Primer de tot, hem de fer net els calamars, els separarem els tentacles i deixarem que s’eixuguin.
Mentrestant, pelarem i picarem l’all i el julivert.
Dins d’una paella, hi afegirem dues cullerades d’oli i les escalfarem a foc viu, en estar calent, hi posarem els calamars i els deixarem fer durant tres o quatre minuts. Els donarem la volta i hi afegirem els tentacles. Després de dos minuts ja podrem donar la volta als tentacles i en un minutet més ja podreu emplatar.
Per fer la picada, afegirem dues cullerades d’oli i l’all a dins la paella, ho escalfarem i després, dins un bol, ho mesclarem amb la llimona, el julivert i sal al gust. Ho batrem i escamparem per damunt dels calamars.
Bon profit!
Molt ben explicat, GRACIES….