Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a quatre persones
– 8 calamars mitjans
– Sal
– Julivert
– 1 gra d’all
– Oli d’oliva
– 1 cullerada de llimona

Preparació

Aquest plat és molt senzill de preparar, sa i boníssim. També podeu emprar un altre marisc.

Primer de tot, hem de fer net els calamars, els separarem els tentacles i deixarem que s’eixugin.

Mentrestant, pelarem i picarem l’all i el julivert.

Dins d’una paella, hi afegirem dues cullerades d’oli i les escalfarem a foc viu, en estar calent, hi posarem els calamars i els deixarem fer durant tres o quatre minuts. Els donarem la volta i hi afegirem els tentacles. Després de dos minuts ja podrem donar la volta als tentacles i en un minutet més ja podreu emplatar.

Per fer la picada, afegirem dues cullerades d’oli i l’all a dins la paella, ho escalfarem i després, dins un bol, ho mesclarem amb la llimona, el julivert i sal al gust. Ho batrem i escamparem per damunt dels calamars.

Bon profit!