Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients:

Per a 4 persones

– 8 trossos de llom
– 1 ceba
– 12 pastanagues
– 1 copa de vi blanc
– oli d’oliva
– sal
– pebre bo

Preparació:

Si voleu fer més via per prepara aquesta recepta de llom amb salsa de pastanaga i ceba, podeu fer com jo que sol fer la salsa amb la Thermomix. Ara bé, també la podem fer fàcilment dins una greixonera; prèviament haureu de capolar la ceba i les pastanagues amb una picadora. Daurarem la ceba dins la greixonera amb oli d’oliva, en estar, hi afegirem la pastanaga, la copa de vi blanc i rectificarem de sal.

Mentrestant podem preparar el llom. Hi ha gent que fica el llom dins la greixonera amb la salsa, però m’estim més marcar* primer els bistecs a la paella amb sal i pebre i després ficar-ho dins la salsa i que s’acabi de fer a poc a poc. En mitja hora hauríeu de poder tenir el plat acabat. Per acompanyar els bistecs us puc recomanar una mica de puré de patata.