Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients:
-4 ous grossos a temperatura ambient
-250 grams de sucre
-250 mil·lilitres de llet a temperatura ambient
-250 mil·lilitres d’oli de girasol
-300 grams de farina de rebosteria
-1/3 culleradeta de vainilla en pols
-1 sobre de llevat
-3 cullerades de cacau en pols (que no sigui molt amarg)

Preparació:
Barrejau amb una batedora elèctrica els ous i el sucre fins que quedi una massa cremosa i de color clar.

Afegiu-hi la llet i l’oli, i continuau batent fins que estiguin ben barrejats.
En un recipient separat, sedassar i barrejar la farina, la vainilla en pols i el llevat. A poc a poc afegiu-hi la barreja de farina als ingredients humits i bateu lleugerament (per evitar que es formin bosses d’aire a la massa).

Dividiu la barreja en dues parts iguals. Afegiu a una d’aquestes el cacau en pols i barrejau-ho bé, removent-ho amb cura amb una espàtula.

Posau oli de girasol al motlle per enfornar-lo.

Ara ve la part més “delicada” per aconseguir que el bescuit quedi amb el dibuix de zebra. Afegiu tres cullerades de la massa sense xocolata just en el centre del motlle, damunt d’aquesta tirau-hi tres cullerades de la massa de xocolata i així alternativament fins acabar amb les dues masses. És molt important realitzar aquest procés amb rapidesa. Cal evitar inclinar el motlle per repartir la massa, perquè aquesta es col·locarà al seu lloc per ella mateixa. Coeu-ho a 180º durant devers 40 minuts.