Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Pasta
– 1 k de farina
– 300 g de saïm
– 300 g de sucre
– 2 vermells d’ou
– 1/2 tassa d’aigua
– 1/2 tassa d’oli
– suc de 2 taronges

Farciment
– Confitura, normalment de cabell d’àngel
– «Nocilla»
– Dolç de llet
– Brossat

Preparació

Els robiols són unes de les postres típiques de Pasqua.

Per fer la pasta hem de mesclar els ingredients dins un bol i perquè sigui més bo de mesclar, podem fondre el saïm dins un tupinet.

En tenir la pasta, escamparem una mica de farina damunt la taula i estirarem la mescla amb un corró fins a deixar-la de mig dit de gruixa.

Posarem al mig una mica de farciment, doblegarem la pasta i acabarem de fer el robiol amb l’ajuda d’un motlle i l’enfornarem uns 40 minuts a 160º al forn.