Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Ingredients

Per a 4 persones:

– Dues albergínies
– Quatre patates
– Dos carbassons
– Un pebre verd i un de vermell
– Vuit trossos de llom de porc
– Un quilogram de tomàtigues madures
– Una ceba
– Sal
– Oli d’oliva

Preparació

Per començar, tallau el carbassó i l’albergínia en rodanxes d’entre mig i un centímetre, les fregiu i les reservau.

A continuació, pelau les patates, les tallau en rodanxes, les fregiu i les reservau. Seguidament, tallau els pebres en tires d’uns dos centímetres, els fregiu i també els reservau.

Ara, amb poc oli, fregiu els trossos de llom i els reservau en una greixonera. En el mateix oli, (si cal n’hi podeu afegir) hi sofregiu la ceba capolada, quan comenci a tornar rossa hi afegiu les tomàtigues capolades i ho deixau coure uns vint minuts a foc baix. Mentre es cou la tomàtiga, mesclau les verdures fregides amb la carn dins la greixonera. Quan la tomàtiga estigui cuita, l’heu d’abocar damunt la carn i la verdura de la greixonera i remenar-ho perquè es mescli tot el conjunt.

Es pot menjar calent o fred.