Bagu hamburgueseria i grill

El restaurant Bagu del Secar de la Real destaca per oferir una saborosa selecció d’hamburgueses que s’acompanyen amb patates o moniatos cruixents que destaquen per una alta qualitat en el producte i en l’elaboració. També hi ha opció d’hamburguesa vegetariana.

En un ambient diàfan, amb un estil arquitectònic de caire industrial i, alhora, agradable, aquesta hamburgueseria de Palma ofereix una proposta variada, amb verdures en tempura, carns  a la brasa i ensalades. Tot ha estat concebut per Pep Noguera, una persona dinàmica, emprenedora i sincera que ha sabut combinar els seus coneixements en el sector de la nutrició i del màrketing juntament amb la trajectòria familiar en el sector de la restauració, un ofici que ha après des de petit amb son pare i el seu oncle.

Bagu va obrir el mes de juny de 2019. Tot i ser un establiment novell, cal destacar que en la gestió s’hi troba un equip molt  professional conegut pel seu recorregut en el món de la restauració a Mallorca: els germans Noguera. Tots dos varen regentar el restaurant Ses Canyes de la carretera de Manacor (a les costes de Xorrigo) i des de fa anys gestionen el restaurant S’Alfabaguera, ubicat just a l’altre costat del carrer del restaurant Bagu.

Visualitza el mapa complet

Deja una respuesta

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Restaurants