Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A sa Pobla hi teniu aquesta fonda on hi podeu menjar bé i de forma casolana ja que està regentat per la família Bisbal – Petro – Siquier.

El Bar des Tren de sa Pobla és un restaurant que ofereix plats típics de la cuina poblera com el bullit d’ossos, l‘arròs de marjal, les anguiles ofegades, fideus amb anguiles i espinagades (també per encàrrec). Destaquen els seus variats, amb frit, peus de porcbanderilles de fetge, etc.

El local va complir 100 anys l’any 2018, una història que va començar l’any 1918 gràcies a l’empresa de Bernadí Campins, de Campanet, que va obrir el negoci quan el tren arribava a l’antiga estació de ferrocarril de sa Pobla.

Aquí en podeu veure el vídeo que ha fet IB3 sobre el centenari del Bar des Tren de sa Pobla:

Ver mapa más grande