Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

N’Andreu i na Mercedes han agafat el relleu a en Manolo i na Mari qui s´encarregaren d’aquest local durant més de 25 anys.

Hi trobareu variats ben bons a partir de tombet, raoles de carn, sípia amb salsa, ensalada russa, mongetes amb bacó, xampinyons amb all, etc. També hi fan pambolis de formatge i pernil salat, camallot, sobrassada, ibèrics, etc., fets amb el pa torrat, tomàtiga i un puntet d’all.

Al Bar Parroquial de Galilea també hi fan pastissos casolans, com la coca d’albercocs o el deliciós gató (d’ametlla o d’avellana).

Entrar en aquest local és com fer una regressió temporal perquè la decoració remet als anys 70. Una recomanació, anau-hi prest a menjar, les tapes tenen molt d’èxit.

Ver mapa más grande