Els plats més representatius de la cuina mallorquina són presents al Restaurant Montimar d’Estellencs, com la porcella al forn, el conill amb ceba, l’arròs brut, les raoles de verdures o les sopes. També prepara plats ben saborosos com el pebres del piquillo farcits d’espinacs o el bacallà amb allioli de pebre del piquillo, tots. En total, la carta del restaurant Montimar d’Estellencs té devers 40 especialitats.

D’entre les postres, totes elaborades pels cuiners del restaurant Montimar, cal destacar la greixonera d’ametlla, els albercocs farcits de confitura o el gelat de brossat. Val a dir que tots els gelats els fan ells mateixos.

Cada migdia prepara menú.

El restaurant es va fundar el 1975, però va ser el 1985 quan Guillem Femenies es posà al capdavant dels fogons del restaurant Montimar d’Estellencs. La verdura i fruita de temporada prové del seu hort de Son Carrió, vila natal del cuiner, qui també s’encarrega d’elaborar confitures i gelats.

Ver mapa más grande