Restaurant Montimar. Estellencs

Els plats més representatius de la cuina mallorquina són l’especialitat del Restaurant Montimar d’Estellencs, com la porcella al forn, el conill amb ceba, l’arròs brut, les raoles de verdures o les sopes. També s’hi preparen plats ben saborosos com el pebres del piquillo farcits d’espinacs o el bacallà amb allioli de pebre del piquillo, amanides, etc., tots amb una presentació molt cuidada. En total, la carta del restaurant Montimar d’Estellencs té devers 40 propostes culinàries.

Quant a les postres, totes són elaborades pels cuiners del restaurant Montimar. Cal destacar la greixonera d’ametlla, els albercocs farcits de confitura i el gelat de brossat. Val a dir que tots els gelats els fan ells mateixos.

Cada migdia prepara menú.

El restaurant es va fundar el 1975, però va ser el 1985 quan Guillem Femenies es posà al capdavant dels fogons del Montimar d’Estellencs. La verdura i fruita de temporada prové del seu hort de Son Carrió, vila natal del cuiner, qui també s’encarrega d’elaborar confitures i gelats.

Visualitza el mapa complet

1 Comment

  1. La platos son generosos y con productos naturales las verduras de su propia huerta. Excelente trato. Merece la pena visitarlo.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Restaurants