Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Com cada mes d’abril, la Mostra de Cuines de Calvià de la primavera 2021  ja és aquí amb la millor selecció gastronòmica del municipi. Tot i la covid-19, els restaurants de Calvià tornen a oferir a preus populars una carta de propostes suculent i saborosa, variada per a tots els públics i per a totes les butxaques.

Cada quatre divendres del mes d’abril es dedica a una de les quatre grans zones en les quals es divideix el municipi. El sus a la Mostra serà dia 9 d’abril i acabarà el 30 d’aquest mes.

El calendari previst és el següent:

  • ZONA 1: 9 d’abril de 2021 – Illetes, Cas Català, Son Caliu
  • ZONA 2: 16 d’abril de 2021 –Palmanova, Magaluf, Son Ferrer
  • ZONA 3: 23 d’abril de 2021 – Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles
  • ZONA 4: 30 d’abril de 2021 – Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà

Els restaurants de la zona 1 i els menús que ofereixen són:

 

LUIS RESTAURANTE – Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català)
Reserves: 971 703 013

  • Primer: Bunyols de morcilla de Burgos amb crema de formatge de Maó, panses i ametles
  • Segon: Filet de vedella rostit i escalivada amb xampinyons
  • Postres: Profiteroles amb crema, compota de poma i canyella
  • Beguda: Aigua i oferta de vins
  • Preu: 16 €

 

BALNEARIO ILLETES – Passeig Illetes, 52 A (Illetes)
Reserves: 971 401 031

  • Primer: Canelons d’espinacs
  • Segon: Fricandó de vedella
  • Postres: Poma al forn amb gelat
  • Beguda: Cervesa, refresc o aigua mineral
  • Preu: 16 €

 

MESÓN SON CALIU – Av. Son Caliu, 1 (Son Caliu)
Reserves: 971 680 086

  • Primer: Envoltini de carabassí, bacallà i llagostins amb crema de formatge mascarpone i vinagreta de figues
  • Segon: Xot lletó desossat i rostit durant 12 hores al forn de convecció amb boiler a molt baixa temperatura (65 °C) i cuscús de verduretes
  • Postres: Paquetet de creps Suzette amb salsa de taronges de Sóller i Cointreau
  • Beguda: Copa de Rioja, aigua, canya o refresc
  • Preu: 16 €

 

Consultau tots els menús i zones a: https://visitcalvia.org/ca/mostra-de-cuines-de-calvia/