Com cada mes d’abril, la Mostra de Cuines de Calvià de la primavera 2021  ja és aquí amb la millor selecció gastronòmica del municipi. Tot i la covid-19, els restaurants de Calvià tornen a oferir a preus populars una carta de propostes suculent i saborosa, variada per a tots els públics i per a totes les butxaques.

Cada quatre divendres del mes d’abril es dedica a una de les quatre grans zones en les quals es divideix el municipi. El sus a la Mostra serà dia 9 d’abril i acabarà el 30 d’aquest mes.

El calendari previst és el següent:

  • ZONA 1: 9 d’abril de 2021 – Illetes, Cas Català, Son Caliu
  • ZONA 2: 16 d’abril de 2021 –Palmanova, Magaluf, Son Ferrer
  • ZONA 3: 23 d’abril de 2021 – Santa Ponça, Costa de la Calma, Son Bugadelles
  • ZONA 4: 30 d’abril de 2021 – Peguera, Cala Fornells, el Toro, es Capdellà

Els restaurants de la zona 1 i els menús que ofereixen són:

 

LUIS RESTAURANTE – Ctra. Palma-Andratx, 4 (Cas Català)
Reserves: 971 703 013

  • Primer: Bunyols de morcilla de Burgos amb crema de formatge de Maó, panses i ametles
  • Segon: Filet de vedella rostit i escalivada amb xampinyons
  • Postres: Profiteroles amb crema, compota de poma i canyella
  • Beguda: Aigua i oferta de vins
  • Preu: 16 €

 

BALNEARIO ILLETES – Passeig Illetes, 52 A (Illetes)
Reserves: 971 401 031

  • Primer: Canelons d’espinacs
  • Segon: Fricandó de vedella
  • Postres: Poma al forn amb gelat
  • Beguda: Cervesa, refresc o aigua mineral
  • Preu: 16 €

 

MESÓN SON CALIU – Av. Son Caliu, 1 (Son Caliu)
Reserves: 971 680 086

  • Primer: Envoltini de carabassí, bacallà i llagostins amb crema de formatge mascarpone i vinagreta de figues
  • Segon: Xot lletó desossat i rostit durant 12 hores al forn de convecció amb boiler a molt baixa temperatura (65 °C) i cuscús de verduretes
  • Postres: Paquetet de creps Suzette amb salsa de taronges de Sóller i Cointreau
  • Beguda: Copa de Rioja, aigua, canya o refresc
  • Preu: 16 €

 

Consultau tots els menús i zones a: https://visitcalvia.org/ca/mostra-de-cuines-de-calvia/