Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Tres cuiners i un pastisser són els protagonistes de la primera edició dels Tallers de Cuina Antiga, una cita formativa i degustativa que ha organitzat Gastroevents Balears.

Es tracta de quatre tallers en què s’explicaran l’elaboració de plats i receptes amb història a través dels millors cuiners de les Illes Balears.

El primer taller tendrà com a protagonista Pau Navarro, i tendrà lloc el 12 de març. El segon, anirà a càrrec de Santi Taura, el 26 de març. El tercer taller tendrà a Andreu Genestra com a protagonista el dia 2 d’abril; i tancarà el cicle Lluís Pérez el dia 9 d’abril. Les sessions es faran al restaurant Clandestí de Palma (carrer de Guillem Massot, 45), a les 20 hores.

Les places són limitades a només 20 persones i cada sessió té un preu de 79 euros. La inscripció inclou la degustació dels plats, el maridatge de vins i un còctel. Més informació al: 664 320 280