Tres cuiners i un pastisser són els protagonistes de la primera edició dels Tallers de Cuina Antiga, una cita formativa i degustativa que ha organitzat Gastroevents Balears.

Es tracta de quatre tallers en què s’explicaran l’elaboració de plats i receptes amb història a través dels millors cuiners de les Illes Balears.

El primer taller tendrà com a protagonista Pau Navarro, i tendrà lloc el 12 de març. El segon, anirà a càrrec de Santi Taura, el 26 de març. El tercer taller tendrà a Andreu Genestra com a protagonista el dia 2 d’abril; i tancarà el cicle Lluís Pérez el dia 9 d’abril. Les sessions es faran al restaurant Clandestí de Palma (carrer de Guillem Massot, 45), a les 20 hores.

Les places són limitades a només 20 persones i cada sessió té un preu de 79 euros. La inscripció inclou la degustació dels plats, el maridatge de vins i un còctel. Més informació al: 664 320 280