Del 26 de maig al 3 de juny, hi trobareu una amplíssima proposta d’activitats

La cuina i el vi també són protagonistes de les Fires i Festes de Manacor. Un any més, el darrer divendres del mes de maig, a les 17 hores, al carrer de la Verònica, 31, els cossiers donaran el sus a un programa carregadíssim de propostes que inclou cuina, circ, revetla, música, teatre, ball, batucades, art, esports i molt més.

D’entre les activitats relacionades amb la gastronomia, cal destacar-ne les següents:

Dissabte, 26 de maig

Tast de Vins de la DO Pla i Llevant. El Parc Municipal  acollirà la 15a edició d’aquest acte en què hi participen els cellers Vins Toni Gelabert, Vins Miquel Gelabert, Bodegues Pere Seda, Vins i Vinyes Miquel Oliver, Butxet, Can Majoral, Vidauba, Bodegues Bordoy, Can Coleto, Armero i Adrover, Vi Rei i Es Fangar. Hi haurà una degustació de productes artesanals mallorquins elaborats i obsequiats per Hiper Centro. El preu de l’entrada és de 10 euros.

Diumenge, 27 de maig

Fira Argrícola, Ramadera, Industrial, Artesana i Esportiva amb exposició d’animals de races autòctones, mostra de feines a l’era, mostra de cotxes i, entre altres activitats l’espectacle Manacor Balla, amb les actuacions dels centres de dansa de Manacor. Durant tot lo dia.

Dimarts 29 i dijous 31

Curs de Tast de Vins, dirigit per l’enòleg Andreu Oliver, del celler de Can Majoral. El curs es desenvolupa en dues jornades, els dies 29 i 31 de maig. Reserves i inscripcions: 685 89 52 56 / 629 23 25 14. Places limitades. Col·laboració: 30 €. A les 20.30 hores,  Al Molí de Tastavins, carrer de na Comtessa, 41. Places limitades. Organitzat per la Confraria de Tastavins de Manacor.

Dimecres, 30 de maig

El Museu d’Història de Manacor acollirà, a les 20.14 hores, un acte que combina Cultura i Gastronomia: Harmonies de música, poesia, tapes i vi. Música i poesia a càrrec del poeta i rapsode Miquel Mestre, el flautista Josep Francesc Palou i el pianista Andreu Riera. Maridatge a càrrec d’una selecció de cellers i del restaurant Can March. Recitaran poemes i interpretaran músiques prèviament seleccionades que combinaran d’una manera subtil amb l’essència de cada vi. Col·laboració: 25€.

Dijous, 31 de maig

El Passeig de na Camel·la serà l’esceneri de la indispensable Nit de Tapes. A partir de les 19 hores, hi assaborireu un ampli assortiment d’especialitats per menjar mos a mos.

Divendres, 1 de juny

L’associació Glosadores de Mallorca torna a organitzar una vetllada ben animada amb Tapes i Gloses. Rimes, ironia, actualitat i combat de picat d’alta qualitat a la Plaça de les Verdures, a les 21 hores.

Diumenge, 3 de juny

Les carrosses tornaran a desfilar pels carrers de manacor a partir de les 18.30 hores i, en acabar, devers les 20 hores, la Plaça Ramon Llull s’omplirà de gent per gaudir d’una nova i animada edició de la deliciosa Jornada de Cuina de Manacor. Hi participaran 7 restaurants (Liorna, Finca Catering, Bari, El Norte, Factoria, Somnis i Sa Clova), 2 pastisseries (Can Florit i Can Tòfol), 3 cellers (Vins Toni Gelabert, Son Vell i Pere Seda), a més de Cafès Samba.

Podeu consultar totes les activitats del programa de Fires i Festes de Manacor 2018 si clicau aquí.