Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Alemany. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

En trobareu a Palma, Santanyí, Campos, Son Carrió, Lloret i Campanet 

Aquest cap de setmana trobareu diverses activitats gastronòmiques. Des del dijous fins al diumenge, diferents municipis de Mallorca acolliran propostes suculentes en les quals no hi faltarà el vi, el menjar i el bon ambient.

Nit del Vi

La primera proposta la trobam divendres 11 de maig amb la Nit del Vi. A partir de les 18 i fins les 22 hores, el pati de La Misericòrdia de Palma acollirà aquesta vetlada organitzada per l’associació Petits Cellers. Hi podreu tastar  més de 300 vins que s’elaboren sota aquest distintiu, un acte que té un caràcter benèfic atès que els beneficis es destinen a la Fundació Vicente Ferrer. El preu de l’entrada és de 15 euros, 5 euros dels quals es poden destinar a comprar vi al recinte.

Santanyí Tapa a Tapa

Els bars i restaurants de Santanyí celebren la segona edició de Santanyí Tapa a Tapa per oferir-hi les millors mossegades culinàries. Dissabte, 12 de maig, a partir de les 19.30hores. Hi participen 16 restaurants i no hi faltarà un tren que recorrerà els diferents establiments. També hi haurà música entreteniment per als més menuts de la casa.

Els restaurants participants són: Alchemy, Can Chono, Can Gelat, Can Mañas, Can Piquer, Can Vadell, Cas Mosson, Casa María del 10, Es Coc, East 26, India, Llum de Sal, Pablo, Sa Cova, Sa Picada i Sa Plaça. A cada local, s’hi repartiran paperetes per participar en el sorteig d’una bicicleta.

Gran Fira de Maig a Campos

El pa, les vaques i els menús especials són els protagonistes d’aquesta fira que se celebra el diumenge 13 de maig. Hi haurà obradors en directe de paconcurs de vaques, degustacions de pa (també sense gluten), i el concurs del millor pa moreno.

A més, 18 restaurants oferiran menús especials, que oscil·laran entre els 8,5 i els 34 euros.

Més informació: http://gastronomicament.cat/wp-content/uploads/2018/05/PROGRAMA-FDM18-Campos.pdf

Festa Wine Days Mallorca 2018

El Claustre de Sant Francesc (Palma) acollirà la Festa Wine Days Mallorca, el dissabte 12 de maig, de 18 a 22.30 hores. Hi haurà degustació de vins dels cellers de la DO Binissalem acompanyats de gastronomia d’autor amb tapes elaborades pels xefs Miquel Calent, Maria Salinas, José Cortés, Rodrigo Vallejo i el pastisser Maties Miralles.
També hi haurà productes de qualitat de les Illes Balears com l’Oli de Mallorca, l’Oliva de Mallorca i elaboracions dolces i saladeds de l’Associació de Forners i Pastissers.

La vetllada estarà amenitzada amb les actuacions de Pedro Adrover i Maria la Caria (La Voz). La copa amb 3 degustacions de vi incloses de 5 cl tendran un preu de 5 € (dels quals 1 euro/copa es destinaran a benefici de la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca. Les copes addicionals de 20 cl valdran 2 euros i les tapes 3 euros.

Consultau-ne tot el programa a: http://winedaysmallorca.com/

Lloret: Art, cultura i gastronòmia a la Fira de Maig

Hi trobareu moltes activitats com l’espectacle de circ, jazz, música a capel·la i festes infantils, que es complementen amb les activitats culinàries següents. Dia 12, a les 20 hores Show cooking amb Miquel Calent, davant la Rectoria. D’altra banda, tant el dissabte 12 a vespre com el diumenge 13 a migdia, hi trobareu la VIII Mostra de Cuina amb restaurants següents:

 • Es Pou Nou: Tombet de bacallà / Tacons només dissabte
 • Es Fasser: Rolls de carn amb opció vegetariana (només dissabte)
 • Can PutxetPoliesportiu: Caragols / Frit
 • UE Lloret: Hamburgueses i perritos
 • CC Lloret: Dissabte, barquetes / Diumenge, paella mixta (tots dos dies hi haurà assortiment de dolç)
 • Restaurant es Pou:  /
 • Bip-bip: Llom amb tombet / Aguiat de pilotes / Frit
 • Associació Ascugam: Escabetxo de mussola / Frit de marisc
 • Forn de sa PlaçaRostisseria: Variat (frit de me, pilotes, aletes de pollastre i ensalada rusa) / Porcella rostida i postres variats
 • Brocalet: servei de bar
 • Cafès Bay: Exposició i venda de cafè amb food truck.

Preu dels tiquets: 3 euros. El pa serà assortit pel Forn de sa Plaça.

Més info: http://gastronomicament.cat/wp-content/uploads/2018/05/Programa-Fira-de-Maig-de-Lloret.pdf

Son Carrió: Fira Ramadera 2018

La patata serà la protagonista de la Fira de Son Carrió. Diumenge, 13 de maig, hi trobareu lexposició sobre la patata mallorquina, venda i degustació de plats elaborats amb aquest tubercle. No hi faltarà el formatge, els xots i el vi, a més de molta d’animació i activitats per a totes les edats.

Més informacióhttp://gastronomicament.cat/ca/festes-i-fira-de-son-carrio-2018

Campanet: Mostra de cuina de bars i restaurants

Els bars i els restaurants que participen en aquesta quinzena edició de la Mostra, que tendrà lloc a Campanet. En motiu de la Fira de Campanet, una desena de fondes serviran plats especials el diumenge 13 de maig. En cas que hi aneu un altre dia, com el divendres o el dissabte, convé que hi telefoneu per assegurar-vos que serviran el plat.
A continuació teniur el plat que hi ofereixen i el telèfon per a contactar-hi:

 • Es Club: Alberginies farcides. Telèfon: 971516048
 • Monnaber Nou: Mil fulls de me de la propia finca amb bolets i albercocs. Telèfon: 971877176
 • Cas Reto: Frit de matances. Telèfon: 971516429
 • Can Bernat: Caragols. Telèfon: 971509632
 • Sa Piscina: Cabrit rostit. Telèfon: 971509795
 • Talent: Sopes de peix 2.0. Telèfon:  619810218
 • Plaça 23: Tombet a triar: amb ous, amb llom, amb formatge de cabra.  Telèfon: 637509283
 • Sa Galeria: Frit mariner.  Telèfon: 971877176
 • Ses Coves: Picanha a foc lent (només per sopar). Telèfon: 971516130
 • Sa Tercera: Frit de sípia. Telèfon: 971516919