La tercera edició s’ha celebrat a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears

Els alumnes de l’IES Calvià (Mallorca), Albert Mena i Alejandro Gómez, han guanyat el primer premi del Certamen de les Verdures Oli de Mallorca, on varen fer una versió particular d’un plat de la cuina mallorquina com són les sopes. Els participants han hagut d’elaborar una recepta només amb verdures i amb Oli de Mallorca.

La segona posició ha estat per a Mariona Torres i Joan Adrià Olives, alumnes de l’IES Maria Àngels Cardona (Menorca); i el tercer lloc ha estat per a Samir El Ouadjui i Mohamed Habib Allah, estudiants de l’IES Sa Serra (Eivissa), que també varen guanyar el guardó especial de millor recepta amb bròcoli.

L’acte ha tengut lloc el dimarts 26 de febrer de 2019 i és la tercera edició d’aquest concurs culinari, organitzat per l’Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears (ASCAIB), que ha tengut un nombrós jurat format per periodistes i cuiners.