La localitat del Port de Sóller va acollir un sopar de luxe. El motiu és que el cuiner Andrea Migliaccio es va traslladar a Mallorca per compartir un menú amb Javier López, cap de cuina de l’hotel Jumeirah Mallorca.
La cita es va celebrar al restaurant Es Fanals, situat a la part més alta de l’hotel, i els assistents varen poder gaudir d’un menú concebut a quatre mans, en el qual s’ennaltia la cuina tradicional italiana i el producte de Mallorca.
Andrea Migliaccio és el cap de cuina de l’hotel Jumeirah Capri Palace i, també del Burj Al Arab. Destaca perquè els crítics de la guia Michelin li han atorgat dues estrelles al restaurant L’Olivo, on va començar a fer feina l’any 2005.
El sopar va tenir lloc el dissabte 22 i el diumenge 23 de juny i va consistir en un menú de sis plats, com ara la gamba vermella amb tagliolini de llimona, formatge burrata i fulla d’ostra, també cuinaren pagre vermell i cabrit de llet, a més d’un sorbet de llimona i herba-sana amb ametla torrada de Mallorca i una combinació de xocolates amb gelat de garrova.