/

Arriba ‘Vins a Biniamar’ aquest diumenge: una iniciativa que mescla vins i música

L'Església Vella acollirà aquest esdeveniment amb la participació de vuit bodegues en horari de 18 a 23,30 h.

L’església nova de Biniamar acollirà aquest diumenge dia 30 d’abril la segona edició de ‘Vins a Biniamar’ que maridarà tasts de vins i música.

Aquest esdeveniment s’emmarca en la voluntat de l’Ajuntament de Selva de dur a terme iniciatives destinades a estimular la vida social a tots els pobles del municipi, a promocionar-los i també a donar suport al producte local de Mallorca. Després de l’èxit de la primera edició, enguany s’espera amb expectació aquesta nova cita.

‘Vins a Biniamar’ es durà a terme en horari d’horabaixa de 16 a 23,30 hores i hi participaran un total de vuit bodegues diferents de diferents zones de Mallorca. Les bodegues participants seràn: Can Gelat, Bodega Vins Binibona, Vins Ripoll, Castell Miquel, Vidal Serra, Los dos Caballeros, Bodega Son Alegre i Sangría Rita.

A més, hi haurà una actuació musical a càrrec del conegut artista mallorquí Jaume Anglada, acompanyat a la percussió de Benji Habichuela. Al mateix recinte es serviran tapes a preus populars.

L’entrada, que te un preu de 15 euros inclou una copa commemorativa, cinc tasts de vins i un descompte de 5€ en la compra de vi. A més, es podran adquirir tiquets extra de vi al mateix recinte per 1€. Les entrades es poden adquirir ja per avançat a Vins a Biniamar 2023 a Ticket Ib (Vins a Biniamar 2023 en Ticket Ib). També hi haurà venda física d’entrades al mateix recinte.

Des de l’Ajuntament de Selva, es reitera que aquesta és una ocasió excepcional de gaudir de bons vins mallorquins en un indret molt especial i amb encant. Amb aquest tipus d’esdeveniments pretenem promocionar el producte local i, a la vegada, que la gent descobreixi la bellesa dels pobles del municipi de Selva com és el cas de Biniamar”.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat