Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Alemany. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El diumenge 13 s’hi celebren els actes centrals

La tradició lletera, ramadera i fornera de Campos fa que aquesta fira sigui una de les més esperades de Mallorca. L’Ajuntament ha organitzat un programa ben complet en què s’hi combina la pagesia, la poesia, la cultura, la gastronomia i la música.

El dia gros és el diumenge 13 de maig on hi trobarem diferents activitats. A partir de les 12 hores, se celebrarà la 38 edició del Concurs Morfològic Nacional Selecte Reproductor Boví-frisó. Hi participaran 5 ramaders de Mallorca i 14 de Menorca

Campos també presumirà de bon pa. Ho farà amb diferents activitats emmarcades en el programa de Papapa, ferments i altres farines. També el diumenge, de 9 a 14 hores, al recinte ferial hi trobareu: Tast de pans especials, en què també hi trobareu pa sense gluten. Hi haurà un obrador en directe en què 5 forners de Campos elaboraran pa, panet francès, panet d’oli, etc. També hi haurà una mostra de pans del món, tot amenitzat amb música i vermut.

En podeu saber una mica més amb aquest vídeo:

A més, de tot això, hi haurà gegants, hip-hop, tirada medieval dels arquers de Mallorca i els menús especials de la Fira. En aquesta suculenta i saborosa proposta hi participen 18 restaurants de Campos que oferiran menús entre els 8,5 i els 34 euros. Recordau que sempre convé reservar per trobar-hi lloc.