Aquest divendres 23 d’abril, festivitat de Sant Jordi, coincideix amb la tercera jornada de la Mostra de Cuines de Calvià. En aquesta ocació, la protagonista serà la zona 3, integrada pels nuclis de Santa Ponça, Costa de la Calma i Son Bugadelles.

Podeu consultar els menús que hi ofereixen els 10 restaurants que hi participen, i que serviran propostes que oscil·len entre els 12 i els 16 euros, amb beguda inclosa.

 

CHARLY TAPAS – Puig des Teix, 7, LC. 1 (Santa Ponça)
Reserves: 607 759 348

  • Primer: Sopes
  • Segon: Porcella al forn
  • Postres: Tiramisú
  • Beguda: Vi o canya

Preu 14 €

MALGRATS RESTAURANT – Av. Rei Jaime I, 78, LC. 8 (Santa Ponça)
Reserves: 871 237 126

  • Primer: Ensalada de pop
  • Segon: Cachopu farcit de cuixot serrà, pebre i formatge de cabra
  • Postres: Torradetes de Santa Teresa
  • Beguda: Copa de vi, refresc, canya o aigua

Preu: 16 €

EL CEIBO – Ramon de Moncada, 24 (Santa Ponça)
Reserves: 676 383 959 / 971 694 036

  • Primer: Xoriço/morcilla/pedrers
  • Segon: Asado / Entraña / Cuadril / Vacío
  • Postres: Flan Gelat d’almívar de llet / Flam
  • Beguda: Vi/cervesa o aigua / refresc

Preu: 16 €

BURGER CLUB, by Il Vivo – Ramon de Montcada, 2 (Santa Ponça)
Reserves:  871 710 399

  • Primer: Xoricets amb vi negre i pa de romaní fet amb massa mare
  • Segon: Hamburguesa de vedella amb sobrassada mallorquina, formatge fumat italià, canonges frescos, ceba caramel·litzada i bolets saltats amb oli de tòfona blanca acompanyada de patates bastó
  • Postres: Suflé esponjós de llimones de Sencelles
  • Beguda: Copa de vi, canya, refresc

Preu: 16 €

IL VIVO, ITALIAN URBAN STYLE – Huguet des far, 34, LC. 25 (Santa Ponça)
Reserves: 871 710 399

  • Primer: Bombolone casolà farcit de sobrassada mallorquina, fondue de formatge scamorza fumat i un toc de mel de castanyer de Jaén
  • Segon: Risotto italià fet amb arròs carnaroli amb estofat de vedella mallorquina macerada amb Chianti toscà aromatitzat amb romaní
  • Postres: Pannacotta casolana amb limoncello (producció pròpia amb llimones de la finca Savantry de Sencelles)
  • Beguda: Copa de vi, canya, refresc

Preu: 16 €

BAR PIZZERÍA ES CASTELLOT – Huguet des far, 2 LC. 5 (Costa de la Calma)
Reserves: 635 616 892

  • Primer: Estofat d’indiot amb pilotes, sípia i gambes
  • Segon:  Autèntica porcella al forn a la mallorquina amb patata al forn i ensalada
  • Postres: Gató d’ametla amb gelat
  • Beguda: Copa de vi o cervesa o refrescs

Preu: 14 €

PARRILLA LA PORTEÑA – Santa Ponça, 4 (Costa de la Calma)
Reserves: 609 839 040

  • Primer: Empanada argentina de carn
  • Segon: Vacío argentí fet a la brasa amb salsa chimichurri i guarnició
  • Postres: Volcà de xocolata / Almívar de llet amb fruites vermelles
  • Beguda: Copa de vi Malbec, cervesa, aigua o refresc

Preu: 16 €

GRAN BUFFET S. XXI – València, 77 (Polígon Son Bugadelles)
Reserves: 971 694 932

  • Primer: Lluç a la gallega
  • Segon: Rellom al pebre
  • Postres: Maduixes cruixents
  • Beguda: Refresc, cervesa, vi negre / blanc / rosat

Preu: 12 €

SUSHI HANAXI – Gran vía Puig del Teix, 7, LC. 3 (Santa Ponça)
Reserves: 971 690 483

  • Primer: Sopa de miso
  • Segon: Sushi variat 12 peces
  • Postres: Gelat
  • Beguda: Aigua, refresc o copa de vi de la casa

Preu: 14 €

ROYAL GARDEN – Ramon de Montcada, 1 (Santa Ponça)
Reserves: 671 345 822

  • Primer: Amanida estil Thao de pollastre de corral amb tires cruixents de blat de moro, cacauets torrats, pastanaga i ceba vermella
  • Segon: Rellom de vaca gallega amb verdures de temporada i puré de moniato
  • Postres: Pannacota de taronja de Sóller i fruites exòtiques
  • Beguda: Copa de vi Rioja o verdejo, canya o aigua

Preu: 16 €