El proper mes de març comença la tercera edició dels Tasts de Rosa Blanca. En aquesta ocasió, les propostes gastronòmiques dels cuiners del restaurant Clandestí Taller Gastronòmic, en seran els protagonistes.

Ariadna Salvador i Pau Navarro, són els creadors d’aquest projecte que ha revolucionat l’escena gastronòmica local.  Junts oferiran als assistents dels tasts de Rosa Blanca un menú exclusiu que han ideat, inspirant-se en el sabor particular de la cervesa. En total, hi haurà 5 maridatges creats especialment per a l’ocasió.

Els tasts tindran lloc els dies 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 25, 26 i 27 de març de 2020, de 19 a 21 hores. Les inscripcions, que tenen un preu de 30 euros, es poden fer al web oficial de Rosa Blanca cervezarosablanca.es/tasts  

El lloc triat per viure aquesta cita especial serà Contain, un dels espais més capdavanters i avantguardistes de Palma. Situat al carrer de Sant Feliu, 17, és un local amb més de 300 anys d’història ha funcionat amb unes cavallerisses, un hort i la redacció d’un diari local.

A través dels tasts, Rosa Blanca permet descobrir la seva particular cervesa de sabor suau, refrescant i d’aroma intensa; una cervesa hoppy lager amb un toc molt característic de llúpol citra.

Rosa Blanca és una cervesa de baixa fermentació amb un toc característic de llúpol. És suau, refrescant i d’aroma intensa. Al final del procés d’elaboració, s’hi afegeix llúpol de la varietat Citra, que hi aporta les aromes afruitades i les notes cítriques característiques d’aquesta cervesa..