/

Coca Toneta obre avui les portes

A partir d'avui, dijous 16 de maig, la terrassa superior de l'hotel Sant Francesc de Palma es converteix cada vespre amb el restaurant Coca Toneta

A partir d’avui, dijous 16 de maig, la terrassa superior de l’hotel Sant Francesc de Palma es converteix cada vespre amb el restaurant Coca Toneta.

El nou concepte de Maria Solivellas, xef de Ca na Toneta de Caimari, és la nova proposta gastronòmica de les nits d’estiu a Palma. Les coques, elaborades amb farina autòctona de xeixa, en són el principal atractiu; una carta basada en l’estricta temporalitat i la qualitat dels aliments locals que s’hi ofereixen.

Fa 23 anys, Maria Solivellas va obrir el restaurant Ca na Toneta amb l’objectiu de guanyar-se la vida, com qualsevol emprenedor, i alhora dignificar i potenciar el producte local de Mallorca, un objectiu que ha assolit exitosament i que ha servit d’exemple a molts de cuiners mallorquins i que ha servit per donar suport al sector primari illenc.

Coca Toneta romandrà obert fins al mes d’octubre i ofereix una proposta assequible econòmicament, concebuda per compartir i per gaudir de les vistes i l’entorn tranquil, sovint acompanyat amb les campanades de l’església de Santa Eulàlia, del centre històric de Palma.

Tot i que la carta canviarà ben aviat, aquestes són algunes de les propostes que trobareu a Coca Toneta a dia d’avui:

  • Coca de ceba confitada, espinacs, taronja, brossat i pipes
  • Sopa d’ametlla amb pera i verat
  • Cabdell amb mongeta, tallarines de calamar i allioli
  • Coca de porcella negra amb salsa d’albercocs de Porreres
  • Coca de ceba confitada i romaní
  • Brownie de garrova amb gelat de llimona i herba-sana 

La carta es complementa amb una proposta de còctels que segueix la filosofia de cuina identitària de Solivellas, que la sommelier Evelyn de las Alas ha concebut i que es pot definir com una combinació de licors tradicionals amb sucs naturals, com per exemple:

  • Sangria amb vi natural blanc de Selva Vins amb suc de taronja i llimona natural
  • Negroni, preparat amb Tragus (licor anisat de garrova, fet a Deià) amb suc de taronja i vermut Orange Boc, amb twist de llimona, romaní i flor de sàlvia.

Cal dir que l’oferta de Coca Toneta es complementa amb la proposta més elaborada del restaurant Quadrat de l’hotel de Sant Francesc, que s’encarrega de dissenyar el xef Àlvar Albaladejo.

L’horari de Coca Toneta és de dilluns a diumenge, de 19 a 23 hores. 

Més informació: 971 495 000

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat