Si teniu un negoci de restauració a Mallorca, podeu obtenir un ajut de 1.500 euros. Es tracta de la segona convocatòria de subvencions a fons perdut del Consell de Mallorca i del Govern de les Illes Balears. L’objectiu és ajudar els empresaris d’aquest sector a pal·liar els efectes contra la covid-19.  Aquest ajut és compatible amb qualsevol altra subvencióSi teniu dos restaurants podeu demanar 3.000 euros. Des de l’Administració s’han simplificat tots els requisits i documentació per obtenir-los de forma fàcil i senzilla.

Per obtenir-lo, s’exigeix no haver acomiadat a treballadors o treballadores afectats pels expedients de regulació temporal de l’ocupació (ERTO). Aquests beneficiaris han de ser titulars de petites empreses del sector de la restauració, amb establiment de restauració obert a Mallorca, amb seu social a Mallorca, i han de tenir contractats un màxim de 20 treballadors de mitja anual per cada establiment de restauració. Tota la tramitació es fa en línia aquí, fins al 28 de febrer. 

La convocatòria serà ampliable en un milió d’euros (1.000.000 €). En cas que s’esgoti el crèdit previst inicialment. Paral·lelament també hi ha ajuts per a gimnasos, escoles de dansa, comerç majorista i sales de ball. Telèfon d’informació: 971 21 96 48.

Vídeo explicatiu sobre com obtenir la subvenció per a restaurants i cafeteries:

Fotografia:  Free-Photos de Pixabay