Amb l’arribada de la tardor i, concretament, del mes d’octubre, es posa en marxa la Mostra de Cuines de Calvià. Es tracta d’una gran cita culinària en la qual un ampli ventall de restaurants del municipi calvianer ofereixen els plats més populars i exquisita a través d’un menú de preu popular, una iniciativa que va néixer l’any 2008 gràcies a la organització de la Fundació Calvià, en col·laboració amb el Departament de Comerç de l’Ajuntament de Calvià.

Ara més que mai, és un bon moment per assaborir i donar suport al sector de la restauració que també està patint la crisi generada per la covid-19.

Durant tres divendres dels mes d’octubre, podeu assaborir de propostes diferents a zones diferents de Calvià.

La primera, la zona I, serà divendres dia 2 d’octubre i abasta els nuclis de Cala Fornells, el Toro, Calvià, es Capdellà, Cas Català i Son Caliu. A continuació podeu consultar tots els menús d’aquest divendres.

ZONA I – Divendres 2 d’octubre 2020

Cala Fornells, el Toro, Calvià, es Capdellà, Cas Català, Son Caliu

 

La Gritta – L’Espiga, 9 (Cala Fornells)

Reserves: 971 686 022
Primer: Taco mexicà de xulla ibèrica i salsa de sobrassada i mel
Segon: Confit de pato a la naranja con puré de boniato
Postre: Crema de mascarpone amb fraules amb vinagre de Mòdena i cruixent de canyella.
Beguda: Copa de vi, cervesa o refresc
Preu: 16 €

  

 

Bar Es Trinxet – Major, 49 (Calvià)

Reserves: 677 891 075
Primer: Cebiche de gambes
Segon: Galtes de porc amb vi negre
Postre: Púding de figues i nous
Beguda: Copa de vi blanc o negre, canya, aigua o refresc
Preu: 16 €

 

Bar Nou – Major, 7 (es Capdellà)

Reserves: 971 233 170
Primer: Tombet amb ous
Segon: Calamars farcits
Postre: Tiramisú
Beguda: Copa de vi o canya
Preu: 16 €

 

Bistro 49 – Gran Vía, 49 (El Toro)

Reserves: 971 234 168 / 666 999 018
Primer: Duo de bunyols amb ensalada i maionesa de wasabi.
Segon: Carabassí farcit amb filet de vedella capolada casolà i patates gratinades.
Postre: Tiramisú de Disaaronno.
Beguda: Copa de vi ecològic.
Preu: 16 €

 

Restaurante La Terraza – Port Adriano (el Toro)

Reserves: 971 232 728
Primer: Crema de porros amb làmines de gamba i oli de tòfona
Segon: Confit d’ànec amb salsa de taronja
Postre: Pastís de pastanaga i fruites vermelles
Beguda: Copa de vi, refresc o cervesa
Preu: 16 €

 

Vino del Mar – Port Adriano, 3C (el Toro)

Reserves: 971 237 360 / 637 749 120
Primer: Ensalada caprese amb tomàtiga rosa mallorquina, burrata i pluja d’alfàbrega.
Segon: Tagliatelle frutti di mare amb llagostins tigre, cloïsses i musclos gallecs amb salsa de tomàtiga fresca, pebres i vi blanc.
Postre: Mousse de mango amb nous garapinyades.
Beguda: Copa de vi, canya, aigua o refresc.
Preu: 16 €

 

El Faro del Toro – Port Adriano, módulo 4, LC. 3 (el Toro)

Reserves: 971 232 676
Primer: Mixt El Faro: Calamars a l’andalusa, seitons fregits i pebres de Padrón.
Segon: Filets de gall de Sant Pere fregits amb ceba i guarnició de patates cuinades i verdures.
Postre: Pastís de pastanaga casolà.
Beguda: Copa de vi, aigua o cervesa
Preu: 16 €

 

Los Platos de Soto – Calvia, 3 (Cas Català)

Reserves: 638 451 758
Primer: Crema de bolets amb cabrales i cruixent de pernil
Segon: Garró rostit a baixa temperatura amb patata rostida i puré de poma.
Postre: Pastís de pastanaga
Beguda: Aigua, canya o copa de vi
Preu: 16 €

 

Luis Restaurante – Ctra. Palma – Andratx, 4 (Cas Català)

Reserves: 971 703 013
Primer: Tàrtar de tonyina i alvocat amb coriandre i llima.
Segon: El nostre carro de rostits amb filet à la broche amb puré de patates i carabassa.
Postre: Crep farcida de crema de taronja i xocolata calenta
Beguda: Aigua i oferta de vins
Preu: 16 €

 

Eagle – Campoamor, 2 (Bendinat)

Reserves: 638 451 758
Primer: Risotto de bolets
Segon: Bacallà gratinat
Postre: Cheescake
Beguda: Copa de vi, canya o aigua
Preu: 16 €

 

Mesón Son Caliu – Avda. Son Caliu, 1 (Son Caliu)

Reserves: 971 680 086
Primer: Ous trencats amb bacallà, sobrassada i allioli de tòfona negra.
Segon:Coa de bou estofada a l’estil cordovès amb puré rústic de iuca.
Postre: Cruixent de pasta filo farcit amb fruita tropical i crema de Nutella.
Beguda: Copa de Rioja, canya, aigua o refresc.
Preu: 16 €