Ja és a la venda el llibre Cuina fàcil dels grans xefs, una obra que commemora el 20è aniversari de la Fundació Cassià Just que treballa per la inserció de persones amb fragilitats mentals a l’entorn laboral, des de la seva empresa social Cuina Justa.
L’edició d’aquest llibre consta de 60 receptes delicioses, amb una presentació espectacular i senzilles de fer gràcies a la implicació de 20 prestigiosos cuiners i pastissers.
Amb la compra d’aquest llibre, facilites la inserció laboral, formació i la relació amb els altres de treballadors amb fragilitat mental o social i dones suport a persones sense recursos a través del menjar.
Els cuiners i cuineres que hi participen són: Carlos Abellán, Albert Adrià, Oriol Balaguer, Toni Botella, Christian Escribà, Jean Luc Figueres, Xavi Franco, Ramón Freixa, Carles Gaig, Mey Hoffman, Nandu Jubany, Paco Pérez, Fermí Puig, Fina Puigdevall, Albert Raurich, Joan Roca, Oriol Rovira, Carme Ruscalleda, Hermanos Torres, Jordi Vila.
Editorial: RBA La Magrana / Pàgines: 192 / Preu: 17 euros