Es farà el 22 de gener, al restaurant Clandestí de Palma

Els cuiners i amants del bon menjar tenen una oportunitat per conèixer de primera mà una de les figures de l’alta cuina, concretament a Jean Louis Neichel. La cita, organitzada per Gastroevents, una empresa dirigida pel mallorquí Joan Arnau, desembarca a Mallorca després d’estar 11 anys treballant amb cursos com aquests a Barcelona.

El curs de cuina se celebrarà el proper dimarts 22 de gener, a les 13 hores, al restaurant Clandestí de Palma i té un preu de 109 euros amb el qual hi ha inclòs el maridatge. Les places són limitades i es poden adquirir a www.entradium.com o al telèfon 664 320 280.

Jean Louis Neichel és originari d’Estrasburg, però resideix a Catalunya. Va ser cap de cuina i director del restaurant El Bulli i amb ell va rebre la primera estrella Michelin. Després va estar al capdavant del restaurant Neichel de Barcelona durant 35 anys, fins que es va retiri dels fogons. Al curs, l’acompanyarà Jordi Morillo, que va ser cap de cuina al restaurant Neichel i actual copropietari del restaurant Hisop de Barcelona (1 estrella Michelin). El curs comptarà amb la participació dels embotits Can Company que oferirà un aperitiu a través del seu xarcuter, Xesc Reina, Premi Innovació en el certamen Girona Gastronòmica. També comptarà amb les postres del Forn de Sant Francesc d’Inca que oferirà per tastar l’ensaïmada que hi elaboren.

Neichel i Morillo oferiran un choucroute d’Alsàcia, la terra natal de Neichel, que s’acompanyarà de diferents tipus de carn, a més d’una degustació de formatges de Munster. El maridatge de vins alsacians i mallorquins serà a càrrec de la distribuïdora Redivins, i es comptarà amb la degustació de la cervesa Rosa Blanca.