L’Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el Curs Pràctic de Poda de Garrover, que impartirà Bernat Canyelles, tècnic agrícola expert en poda.

L’objectiu del curs és donar a conèixer, d’una forma eminentment pràctica, els principis bàsics de la poda del garrover en el context de Mallorca. S’hi parlarà de la importància de la poda, els mètodes existents, els tipus de garrover i les èpoques de l’any, entre altres qüestions. 

El lloc on es farà el curs és la finca pública de Son Real (ctra. Can Picarfort – Artà) de Santa Margalida, els dies 4 i 11 de maig, de 9 a 14 hores

L’activitat, que compta amb el suport del Govern de les Illes Balears i i de la Unió Europea a través dels Programes de Desenvolupament Rural (PDR), s’adreça preferentment a dones i joves pagesos, com també a professionals i semiprofessionals del sector agrari i tècnics, com també a persones afeccionades amb coneixements previs.

El curs és gratuït i les places són limitades. Les inscripcions al curs pràctic de poda de garrover es poden fer a:  https://forms.gle/8HoPCTeVXC8pSUp37