El mercat de Palma ofereix, cada dimecres, activitats obertes al públic.

El Mercat de l’Olivar de Palma ofereix cada dimecres del mes d’octubre activitats gratuïtes. Hi haurà tasts, degustacions i tallers grauïts, una iniciativa que va començar el passat mes de setembre de 2018 al’Espai Gastronòmic, ubicat a la primera planta del mercat.

Les activitats comencen a migdia, a les 12 hores, i els assistents hi podran gaudir de l’elaboració i degustació en directe de propostes elaborades per algunes de les parades del Mercat de l’Oliver, acompanyats de productes procedents d’establiments externs.

Calendari d’activitats d’octubre 2018:

  • Dimecres 10 d’octubre, de 12 a 14 hores: Carns Comas prepara una degustació d’hamburgueses  a través d’un showcooking a càrrec d’Estiven Arráez, de l’ escola de cuina Eat Vacuum Cooking.
  • Dimecres 17 d’octubre, de 12 a 14 hores:  CRDO Binissalem hi farà un tast de vins genèrics de la Denominació d’Origen Binissalem (blanc, rosat i negre) en 2 tandes per a 25 persones (de 12 a 13 hores i de 13.15 a 14.15 hores) . Obligatoria inscripció prèvia.
  • Dimecres 24 d’octubre, de 12 a 14 hores: D’Origen fa un tast de vins blancs i rosats de 3 cellers diferents més una degustació de productes.
  • Dimecres 31 d’octubre, de 12 a 14 hores: la Bottega Bolognesse hi durà a terme un showcooking de pasta fresca, amb degustació i explicacions d’elaboració.

Hi ha dues maneres d’apuntar-se a qualsevol de les activitats gratuïtes: a través d’e-mail mercatolivar [arrova] gmail [punt] com o amb un missatge de WhatsApp al 671 667 548. La inscripció no estarà feta fins que se n’hagi rebut confirmació.