Hi participen restaurants del passeig Mallorca i de l’avinguda Jaume III

Avui, dijous 19 de juliol, comença una nova ruta de tapes i vi a Palma. Dijous Vi reuneix 10 restaurants de les zones del passeig Mallorca i de l’avinguda Jaume III per animar els vespres del dijous.

Per 5 euros hi podreu assaborir una tapa gurmet més una copa de vi o de cava. Igor Rodríguez, portaveu dels restaurants que participen a Dijous Vi ha explicat que la idea és oferir una tapa més grossa i uns vins i caves de qualitat per dinamitzar aquesta zona que s’ha vist afectada amb una reducció de vianants que hi anaven per comparar i menjar arran de l’obertura de nous centres comercials.

Cada dijous, a partir de les 20 hores, els restaurants obriran les portes per oferir aquesta dinàmica i sabrosa proposta. Els participants són Los Rafaeles, Bretxa, Restaurant Cuit, Palma Gallery, CottonTree, D’gustar, BrassClub, El Tapas de Flanigan, S’Àngel Bistro i Beewi.

A més, han creat una targeta-passaport amb la qual els clients podran aconseguir un obsequi. “Cada vegada que es faci una tapa-vi al restaurant, el client rebrà un segell al passaport. Quan n’hagis visitat els 10 (tots diferents), al darrer hi obtendràs un regal”, explica Igor Rodríguez.

En aquest mapa podeu consultar els restaurants que participen a Dijous Vi: