Començarà a partir de les 11 hores a la Plaça de l’Ajuntament

La III Mostra de Cervesa Artesana que va ser suspesa, finalment se celebrarà aquest diumenge 19 de novembre. A la cita, que té lloc a la Plaça de l’Ajuntament, hi haurà 4 de les millors cerveceres artesanes de Mallorca, juntament amb diversos productors i negocis locals que oferiran una degustació i venda dels seus productes.

Tot estarà amenitzat amb música i, com a novetat, hi haurà l’actuació infantil dels Petits Pirats. També hi haurà el concert de jazz del grup  els Emmentals.

La Mostra s’havia de fer el diumenge dia 5 de novembre, però el mal temps previst va provocar que l’activitat s’ajornàs.

La programació és la següent:

  • 30 hores: Actuació infantil Petits Pirats.
  • 30 hores: Concert de groove jazz amb els Emmentals

Els cervesers que hi participen són:

  • Boscana: Destaquen per haver creat la primera cervesa de figues, concretament de la finca de Son Mut Nou, de Llucmajor, el major camp experimental de figueres del món. També en fan de pebre de cirereta.
  • Cas Cerveser: Un dels primers cervesers artesans de Mallorca. La fan a Puigpunyent i destaquen cerveses com la clàsica Galilea i la Satan Klaus, que elaboren amb carabassa sembrada per ells mateixos. També elaboren la primera cervesa IPA black feta a Mallorca, que han anomenat Sant Antoni i el Dimoni.
  • Forastera: Cervesa artesana feta al Molinar de Palma. A destacar la de cervesa de blat o la cremosa i fosca Ocre Dark Lager. Fundada l’any 2013, té un ampli ventall de sabors intensos i, també, suaus.
  • Sullerica: El nom ja indica la procedència d’aquesta cervesa feta a la vall de Sóller i que té la taronja com a ingredient diferenciador. La seva cervesa té una personalitat pròpia que aporta la flor de taronger, la pell de llimona, les olives verdes i el cacau.