/

Els secrets del cultiu de la figuera al descobert

Montserrat Pons Boscana impartirà un curs teoricopràctic dia 11 de març a Llucmajor

L’Obra Cultural Balear ha organitzat la jornada formativa titulada Cultiu de la figuera, en la qual es donaran a conèixer els secrets de conreu d’aquest arbre.

La jornada tendrà lloc dia 11 de marçde 9 a 13 hores, a Llucmajor, concretament a Son Mut Nou. L’encarregat d’impartir aquest curs serà Montserrat Pons Boscana, especialista i referent mundial sobre figueres. De fet, a Son Mut Nou hi ha el camp experimental d’aquesta casta d’arbre més gran del món, amb varietats procedents de diferents indrets del Planeta, De fet, hi ha sembrades 2.834 figueres, de 1.308 varietats diferents.

A banda de l’explicació teòrica, el curs inclou pràctiques com ara la plantació, la poda de formació, la poda de fructificació i l’empelt. A més a més, hi haurà un tast de figues i de productes de Son Mut Nou.

El preu de l’activitat és de 10 euros per als socis de l’OCB i de 12 euros per als no socis de l’OCB. Les inscripcions, que són limitades, s’han de fer al 696 32 56 04 o a l’adreça electrònica llucmajor.ocb [arrova] gmail [punt] com

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat