Formatge Burguera de Campos (Mallorca) acollí el dinar per concloure els Tasts Gastronòmics de 2014. Aquesta temporada hi han participat 21 empreses mallorquines que han recorregut 8 municipis on han donat a conèixer els seus productes al consumidor final.
La quarta edició ha permès difondre els aliments fets a Mallorca en un format proper de la mà dels propietaris de les empreses a través de curiositats, històries i donant a tastar els seus productes, des de vi, fins a refresc, oli, paté, cervesa, etc. L’activitat ha comptat amb el suport de l’Obra Cultural Balear.
El cicle tancà amb un dinar dels productors en el qual han aportat noves idees i suggeriments per tenir en compte a la temporada vinent.
A la trobada també hi participaren la nutricionista Lara Prohens, del blog El racó umami i Guida Oliver, del blog Cullerades dolces.
Les empreses participants als Tasts Gastronòmics de 2014 han estat:
[ezcol_1third]Cervesa Galilea
Teades Consell
Can Verdura Viticultors
Ses Antigues Neules
Oli de Son Barbassa
Mel Son Gravot
[/ezcol_1third]
[ezcol_1third]Formatge Burguera
Cafè Rico
Bodegues Bordoy
Can Vidalet
Cervesa Mayurqa
[/ezcol_1third]
[ezcol_1third_end]Cafè Bay
Oli sa Roqueta
Vi Jaume de Puntiró
Llimonada Pep Lemon
Celler Son Bodils
[/ezcol_1third_end]