L’estudi de disseny Melicotó ha presentat el mapa gastronòmic de Menorca. Hi recull les elaboracions tradicionals de l’illa, des de postres, entrants, begudes i plats principals, com també productes de forn i pastisseria.

Robert Campillo n’és el responsable i per elaborar-lo ha tengut l’ajuda de menorquines i menorquins, com també d’especialistes de la matèria com el periodista gastronòmic Pep Pelfort.

El mes de gener, Melicotó va presentar el primer mapa gastronòmic de Mallorca i va ser tot un èxit a les xarxes socials. En una entrevista exclusiva a Gastronòmicament, explica com sorgeix aquesta idea.

El mapa demostra la gran riquesa culinària de l’illa, des del típic gin amb llimonada (o pomada), fins a les albergínies plenes, la caldera de llagosta, les formatjades, el filferro (palo amb ginebra) o els carquinyolis, entre moltes altres elaboracions.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melicotó (@melicotostyle)